prod6.magentohotel.dk søsat:

I marts måned satte vi en ekstra magento-server op i vores danske datacenter. (jay.net)
Den fik lov at køre burn-in tests det meste af marts måned for at tjekke stabilitet og performance.

prod6.magentohotel.dk blev indkøbt for at imødekomme den stigende efterspørgsel på vores unikke magento semi-dedicated hostingprodukt og efter indledende tests blev det besluttet at den skulle køre en alternativt webserver.

Normalt benytter vi apache/PHP i en ultra-sikker kombination, men da php5.3 netop er lanceret med en såkaldt FastProcessManager (php5-fpm) og vores tests viste en betydelig performance-forbedring med dette setup, besluttede vi at sætte prod6 i produktion med Nginx og php5-FPM.

Resulatet taler for sig selv og cementerer magentohotels førerposition i markedets, både hvad angår service, men også rå magento performance.

Magento´s loadtider ligger på ~200ms med Nginx/php5-FPM og sikrer pt. vores kunders besøgende en hurtig og behagelig oplevelse i butikken.

Magentos-loadtid er ganske væsentligt for din shops konverterings-rate da kunderne ikke gider vente på langsomme shops og som en ekstra bonus øger magentos performance også dine chancer for en topplacering hos google da de favoriserer hurtigere sites.

Efter blot én måned er vores semi-dedicated magentohosting produkt igen næsten udsolgt, der er pt. kun 2 pladser 1 plads ledig på prod6. Så skynd dig at bestille din seriøse magentohosting før din konkurrent 🙂

Prod7 og Prod8 er i støbeskeen, men forvent 2-3 månederes latens pga. burn-in og test.

Kontakt som altid supporten hvis du har spørgsmål.

Om forfatter

Dennis Support
bofh@powerhosting

Relaterede artikler

Nyhedsbrev... Privat, sikkert og spam-fri.