Elasticsearch giver dig mulighed for at optimere dine søgeresultaterne på din webshop, både hvad angår hastighed og resultaternes nøjagtighed. Hos Powerhosting er Elasticsearch en del af vores Shared Plus!, Semi-dedikerede og PWA løsninger, samt vores dedikerede servere el. ressourcer.

Elasticsearch på Magento2

Elasticsearch er siden Magento 2.4.0 blevet et krav for at køre Magento. Normalt forudsætter elasticsearch som minimum at man har en VPS eller en dedikeret server. Powerhosting har dog altid haft som mål at kunne tilbyde Magento hosting til både store og små webshops, så derfor har vi bragt shared hosting til et helt nyt niveau ved at inkludere én 1GB Elasticsearch instans som en del af vores Shared Plus! og Semi-dedikerede løsninger.
Hvis 1GB ikke er nok for jer har i selvfølgelig altid mulighed for at opgradere. Se priser.

Elasticsearch Cluster

Vores single-instance elasticsearch som er inkluderet i de fleste af vores magentohoteller og dedikerede servere er det man kalder stateless. Det betyder at hvis servicen går ned (og automatisk startes igen i vores container-cluster) kommer den op uden jeres indexes og data. Normalt betyder det at i manuelt skal reindexere jeres catalogsearch_fulltext index i Magento 2. Vi har dog en service på vores webservere der automatisk tjekker tilstanden for Elasticsearch i Magento’erne og reindexerer hvis behovet skulle opstå. 

Et alternativ til vores single-instance elasticsearch service er at man tilkøber et elasticsearch cluster. Med et elasticsearch cluster får i 3 elastic-instanser. Skulle den ene instans gå ned vil i stadigvæk køre videre på de 2 andre og når den ene instans kommer op igen kobler den sig automatisk på clusteret igen Derved i opnår i High Availability på jeres elasticsearch service.

Priser

Single instance elasticsearch
  RAM Pris Merpris *  
single-es1 1GB 100 DKK /md inkluderet
single-es2 2GB 175 DKK /md 75 DKK /md
single-es4 4GB 300 DKK /md 200 DKK /md
single-es8 8GB 500 DKK /md 400 DKK /md
single-es16 16GB 800 DKK /md 700 DKK /md

* Merprisen er hvis du allerede har et produkt der inkluderer en 1GB elasticsearch instans.

Elasticsearch cluster
  RAM Pris Merpris *  
cluster-es1 3 x 1GB 200 DKK /md 100 DKK
cluster-es2 3 x 2GB 350 DKK /md 250 DKK /md
cluster-es4 3 x 4GB 600 DKK /md 500 DKK /md
cluster-es8 3 x 8GB 1000 DKK /md 900 DKK /md
cluster-es16 3 x 16GB 1600 DKK /md 1500 DKK /md

* Merprisen er hvis du allerede har et produkt der inkluderer en 1GB single instance elasticsearch instans.

Kontakt os for mere info