Pressemeddelelse ang. nedbrud på Black Friday

Powerhosting har torsdag kl. 23:59 konstateret en fejl i vores netværk, der gjorde at flere webshops har været nede.

Fejlen er nu rettet, og vores kapacitet er tilbage på 100 procent.

– Vi beklager meget over for de kunder, der ikke har kunne bruge deres webshop. Vi ved, at det er en af årets største handelsdage, ligesom det også er vores ubetinget største dag på året, som vi har forberedt os på i flere uger, siger Dennis Trabjerg, direktør hos Powerhosting.

– Vi har været lige så magtesløse over for fejlen som vores kunder, men det er ikke en fejl, vi selv har været skyld i eller har kunne løse. Men det er det værst tænkelige tidspunkt, det kunne ske på, siger Dennis Trabjerg.

Overgravet kabel

Fejlen på netværket opstod, da et netværkskabel blev gravet over torsdag klokken 23.59 i forbindelse med et arbejde på et autoværn ved Torshøjvej og Østjyske Motorvej nord for Hørning.

I løbet af natten er der blevet ledt efter fejlen, og klokken 8.30 fredag morgen begyndte arbejdet med at udbedre skaden.

Klokken 10.06 er vores forbindelse lagt om hos Global Connect, som er vores leverandør af datacenterkapacitet, og vores drift er nu normal.

Vi kan se, at der i kilder i medier spekuleres i, hvorvidt nedbruddet skyldes noget helt andet end det overgravede kabel. Det kan vi afvise.

Vi er meget taknemmelige over de mange positive henvendelser vi har fået på mail, chat, telefon og de sociale medier.

Vi håber, at alle vores kunder får en god Black Friday – trods alt.

Om forfatter

Dennis Højgaard
Dennis Højgaard
Også kendt som "nye Dennis".

Relaterede artikler

Nyhedsbrev... Privat, sikkert og spam-fri.