Opdatering på fredagens udfald.

Kære kunde, tak for opbakningen på Black Friday.

Som bekendt havde vi et udfald i vores datacenter i Stilling pga. et kabelbrud mellem kl. 23.59 og 10.06.
Kabelbruddet lå udenfor vores netværk og var forårsaget af arbejde med at montere autoværn på Østjyske Motorvej nord for Hørning.

Den lange og uventede nedetid giver naturligvis anledning til at gennemgå alle vores procedurer og dobbeltjekke at al redundans er på plads og virker som forventet.

Vi har allerede konstateret, at der er behov for yderligere redundans på vores primære netværkskredsløb, og sammen med vores leverandør implementerer vi dette i de næste par uger.
-Det arbejde vil vi skrive mere om på vores blog: powerhosting.dk/blog

I denne uge afdækker vi sammen med vore leverandører også, om der er basis for yderligere tiltag, som kan minimere risikoen for fremtidige driftsudfald.
-Desuden vil der fremover være månedlig failovertest af både strømkredsløb og primære netværkskredsløb. Vi skriver på status.powerhosting.dk herom.

Over weekenden har vi opdateret vores interne nødprocedurer og sikret at der i tilfælde af nedbrud fortsat vil være adgang til vores telefoner, backups og vores egen hjemmeside.
Powerhosting har altid, og vil fortsat bestræbe sig på at levere den absolut bedste hosting og service på markedet. I fredags levede vi ikke op til vores egne forventninger og det er vi oprigtig kede af.

Har du spørgsmål til ovenstående, eller input til ting vi kan gøre bedre, vil jeg meget gerne indgå i en konstruktiv dialog herom.


Med Venlig Hilsen – Best regards
Dennis – support@powerhosting.dk
Direkte telefon: 72 22 44 57

Om forfatter

Dennis Support
Dennis Support
bofh@powerhosting

Relaterede artikler

Nyhedsbrev... Privat, sikkert og spam-fri.