PowerPay: Nu hævning fra Magentos backend!

PowerPay Light og Pro opgraderes alle til Business.

Det er med stor fornøjelse at kunne annoncere opgraderingen af alle vores PowerPay kunder.
Opgraderingen betyder ikke noget for din daglige drift og du behøver ikke foretage dig noget omkring opsætningen. Din konto er allerede opgraderet.

Til gengæld betyder det at alle vores PowerPay-kunder nu har mulighed for at benytte API-adgangen til at hæve/kreditere transaktionerne direkte i Magentos backend. Det er en kæmpe gevinst for vores kunder da de nu kan spare en arbejdsgang i det daglige arbejde med ordre-administration i magento.

For at gøre brug af denne nye feature på din eksisterende PowerPay Light/Pro skal du blot opsætte API-adgangen i din betalingssytem. Det er ganske enkelt og du læse alt om det her: magento-epay-API-opsætning

Opgraderingen betyder også at vi slår PowerPay Light, PowerPay Pro og PowerPay Business sammen til ét produkt i fremtiden. Til samme lave pris som PowerPay Pro.
Med andre ord; Alle kunder får PowerPay Business uden beregning.
Se vores priser på
magento betalingsgateway her.
(Gamle PowerPay-Light kunder vil dog opleve at prisen forhøjes til 1.500 DKK/ år selvom de fortsat kun har en national indløsningsaftale)

Denne nye aftale betyder at vi både kan tilbyde europas bedste magentohosting og markedest førende betalingsgateway til uhørt lave priser.

Kontakt som altid supporten hvis du har spørgsmål.

Om forfatter

Dennis Support
Dennis Support
bofh@powerhosting

Relaterede artikler

Nyhedsbrev... Privat, sikkert og spam-fri.