Powerhosting vinder sejr i kampen for at beskytte varemærke

Vi har idag vundet en sejr over en mindre dansk konkurrent (yourplanet.dk) i en strid om misbrug af vores registrerede varemærke.

Striden har stået på i gennem flere år og konkurrentens moderselskab (provi gruppen) har under hele forløbet ignoreret adskillige venlige henstillinger om at stoppe misbruget.
Efter flere brudte løfter om at fjerne det omstridte materiale, kunne vi ikke længere tolere at Provigruppen / yourplanet fortsat udvander vores varemærke.

Det er beklageligt at sagen skulle komme så vidt, at vi har set os nødsaget til at anmode yourplanet´s ISP om at trække stikket fra deres servere.
Vi vil gerne undskylde ulejligheden overfor de kunder som nu måtte stå uden webhotel, det en beklagelig situation som Provigruppen alene bærer ansvaret for.

-Som et plaster på såret, er vi derfor villige til at levere webhosting til de disse kunder til meget favorable priser. -Kontakt salg@powerhosting.dk for mere info.

Det er ikke med vores gode vilje at denne sag endte som den gjorde, men det viser at vi tager alle nødvendige skridt for at beskytte vores varemærker.
Vi kan desværre ikke acceptere at se vores varemærke misbrugt, slet ikke når vi selv forsøger at drive et fornuftigt og fair webhotel i en sober forretningsånd og det havde været sjovere for os alle hvis vi kunne bruge tiden på vores kunder istedet.

God Weekend!

Om forfatter

Dennis Support
Dennis Support
bofh@powerhosting

Relaterede artikler

Nyhedsbrev... Privat, sikkert og spam-fri.