GUIDE: Sådan opretter du feriesvar

Så varer det ikke så længe inden ferien er over os. Så handler det om at koble af og lade arbejdet ligge. Det kan være svært ikke at tjekke arbejdsmailen, for tænk nu hvis..

Men hvis du nu vidste at dine kunder fik et feriesvar kunne du måske slappe lidt mere af og nyde ferien. Måske? Derfor har vi selvfølgelig stykket en guide sammen. Læs med herunder:

Oprettelse af feriesvar

1. Først skal du gå ind på roundcube.powerhosting.dk og logge ind. Din email-addresse er dit brugernavn (Username) og Password er den adgangskode som er knyttet til din mail konto.
roundcube_login

2. Nu er du logget ind på vores webmail. Tryk på knappen indstillinger oppe i højre hjørne, og på den nye side trykker du på filter i venstre side af skærmen.
roundcube_indst

3. Udfyld formularen. Du skal skrive emnet og beskeden for feriesvaret, og datoen for din feries start og slut. Husk at ændre status til On. Tryk gem for at aktivere dit feriesvar. Det vil være aktivt i den angivne periode. Det er også en god ide at tjekke om det virker som forventet ved at sende en mail til dig selv.
roundcube_feriesvar

Om forfatter

Dennis Højgaard
Dennis Højgaard
Også kendt som "nye Dennis".

Relaterede artikler

Nyhedsbrev... Privat, sikkert og spam-fri.