Ewire lancerer nyt system

Til de af vore kunder som bruger ewire som indløser:
-Vi har modtaget nedenstående.

Ewire lancerer nyt system

Med dette nyhedsbrev vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at vi snart introducerer en ny version af Ewire. I den forbindelse opdaterer vi vores betingelser samt gebyrstruktur, og er derfor forpligtede til at sende denne information ud til alle, som er registreret hos Ewire. Samtidig vil vi informere om de nye funktioner og procedurer, som måske vil påvirke dig i forbindelse med overgangen til det nye system.

Det nye Ewire er planlagt til at gå online mandag d. 8. juni om morgenen. I den forbindelse forventer vi, at der vil være en nedetid på et par timer i forbindelse med dette skift.
De nye betingelser samt gebyrstruktur vil træde i kraft samtidig med, at det nye system går online.

Nye betingelser

Vores betingelser er opdateret, så de reflekterer mulighederne i det nye system.
Klik nedenfor for at se de nye betingelser:

http://www.ewire.dk/page.asp?keyword=betingelser2009

Ny gebyrstruktur

Den største ændring er, at vi i højere grad overgår til procent gebyrer for modtagelse af betalinger via Ewire, som afhængigt af beløbsstørrelsen kan være højere end tidligere. Denne ændring er foretaget for at vi i meget stort omfang har kunnet fjerne og reducere kreditkortgebyrer i forbindelse med køb via Ewire. Dette er en omkostningsneutral ændring fra Ewires synspunkt, men du vil som betalingsmodtager via Ewire få større kontrol over de gebyrer, som pålægges dine kunder.
Klik nedenfor for at se hele den nye gebyrstruktur:

http://www.ewire.dk/page.asp?keyword=PriserBasicDKK

Nye sikkerhedsprocedurer og funktioner

Vi indfører en række nye sikkerhedsprocedurer i forbindelse med identifikation af brugerne samt brug af kreditkort. Hvis du i dag har verificeret din bankkonto og kreditkort hos Ewire, vil du efter lanceringen af det nye system også skulle igennem de nye procedurer, når du bruger Ewire. Vi beklager de gener dette måtte medføre, men håber du har forståelse for, at vi har lavet denne opdatering for din og andre brugeres sikkerhed. Hvis du oplever problemer i forbindelse med de nye sikkerhedsprocedurer, vil der i det nye system være adgang til en hjælpefunktion, som besvarer de oftest stillede spørgsmål, og man kan selvfølgelig kontakte vores support via e-mail.

Endelig vil vi gerne gøre opmærksom på, at vi indfører en ny erhvervspakke kaldet EasyBiz, som du kan læse mere om, når det nye system lanceres. Du kan allerede nu se gebyrstrukturen for denne pakke via ovenstående link. Eksisterende erhvervskunder vil overgå til Pro-pakken i Ewires nye system og har, hvis de ønsker det, også mulighed for at skifte til EasyBiz pakken.

Om forfatter

Dennis Support
Dennis Support
bofh@powerhosting

Relaterede artikler

Nyhedsbrev... Privat, sikkert og spam-fri.