Betalingsvinduet – Brug af overlay og IFRAME løsninger

Grundet en opdatering til de generelle browsere, har Bambora/ePay set problemer hos forretninger, som gør brug af betalingsvinduet i enten overlay eller IFRAME. Her har der været problemer med viderestilling til det mobile vindue og alternative betalingsformer. Mange forretninger oplever en blank side for deres kunder, når betalingsvinduet åbnes eller der stilles videre.

Hvad sker der

En opdatering til de generelle browsere, er ved at blive rullet ud. Denne opdatering indeholder begrænsning af redirects, når en bruger skal stilles fra én side til en anden.

Bambora/ePay har dog identificeret begrænsningen til at træde i kraft, hvis betalingsvinduet åbnes via et javascript event, som kan se ud som:

Eftersom åbningen af vinduet i overlay eller IFRAME sker på forretningens side, og betalingsvinduet efterfølgende laver en redirect, vil browserne danne en fejl. I JavaScript consollen vil følgende besked fremkomme: Unsafe JavaScript attempt to initiate navigation for frame with origin.

Hvem er berørt

Forretninger som gør brug af betalingsvinduet i enten overlay eller IFRAMe er berørt (hvor windowstate parameteren har én af disse værdier: 1, 2, 4).

Rettelse for at undgå dette

For at undgå dette problem anbefaler vi 2 løsninger:
Den letteste kan være at sætte parameteren windowstate til værdien 3. På den måde vil betalingsvinduet altid køre i fuld-skærms tilstand.
Alternativt skal åbningen af betalingsvinduet flyttes fra at være et event til en brugerhandling. Dette sker ved f.eks. at åbne betalingsvinduet via en knap. Det kan se ud som nedenfor:

Open Source integrationer

For de forretninger, som gør brug af Magento 1, Magento 2 og WooCommerce, har Bambora/ePay lavet en opdatering af modulet. Her vil modulet altid åbne betalingsvinduet i fuld-skærms-tilstand (windowstate = 3).

Prestashop modulet er ikke berørt, da åbningen sker via en brugerhandling.

Hvis der er spørgsmål til ovenstående bedes I kontakte os på supporten

Om forfatter

Avatar
tj

Relaterede artikler

Nyhedsbrev... Privat, sikkert og spam-fri.