Om Wikigento

Wikigento er for dig der driver en Magento baseret e-handelsforretning, og ønsker adgang til danmarks største ressource af Magento artikler.

Wikigento er et opslagsværk og læringsværktøj for dig der enten allerede har en Magento shop, eller dig som overvejer det. Alle artikler og videoguides er på dansk, og tager udgangspunkt i den nyeste version af Magento Community Edition. Vores vision med Wikigento er at forfatte kvalitetsartikler, samt optage forståelige videoguides til hvordan du bruger, konfigurerer og vedligeholder din Magento webshop.

Den billige genvej til stor Magento viden

Vi tilbyder dig vores erfaring og viden, til en lav pris, 89,- om måneden - eller omregnet til 1.068,- på et år.

Sammenligner du prisen med vores alm. timepris, som svinger fra 600-1.200,- i timen, så får du 24 timer i døgnet ubegrænset adgang til alle vores artikler, for det som svarer til ca. 1 times support eller konsulent hjælp. Det mener vi selv er en rigtig god handel.

Gratis artikler

Du vil komme forbi artikler som vi har valgt at udgive gratis - det er lidt ekstra flødeskum på lagkagen om du vil.

Løbende nye artikler

Vi poster løbende nye artikler til Wikigento, artikler som gør at du hurtigere, nemmere og mere effektivt kan bruge de funktioner der er i din Magento - eller få løst de problemstillinger du løber ind i.

Det er os der står bag Wikigento
Powerhosting

Danmarks største Magento hosting leverandør. Med løsninger fra Low-cost shared Magentohosting til dedikereret Magento cluster. Nøgleordet er performance, oppetid og god service.
 
Besøg Powerhosting på Magentohotel
 

Kommerce

Kommerce Aps er et digitalt bureau, med 100% fokus på Magento og e-commerce.
 
Besøg Kommerce på kommerce.dk