10 gode gratis moduler til Magento

Her er en liste over 10+ af de bedre og gratis Magento moduler, der næsten passer ind i enhver shop - i vilkårlig rækkefølge i øvrigt:

 1. Multiple Banner Extension
  Et bannermodul, med mulighed for at definere forskellige sektioner af bannere, størrelser m.v., samt mulighed for at vælge forskellige effekter til bannerskift. Banner-sektionerne kan indsættes i en statis blok og derved også vises på kategorisiderne.
  http://www.magentocommerce.com/magento-connect/multiple-banner-extension.html

   
 2. Magento EasyTabs
  Giver dig mulighed for at lave faneblade på produktsiderne, med f.eks. produktbeskrivelse, relaterede produkter, anmeldelser eller felter du selv definerer. En god måde at gøre din produktside med indbydende og overskuelig på.
  http://www.magentocommerce.com/magento-connect/magento-easytabs.html

   
 3. MageMonkey - MailChimp Integration by ebizmarts
  Integration med MailChimp. Magento's eget nyhedsbrevsmodul er ikke særlig anvendeligt, derfor er MailChimp næsten et must hvis du vil arbejde med nyhedsbreve.
  http://www.magentocommerce.com/magento-connect/mage-monkey-mailchimp-integration-4865.html

   
 4. Facebook Like Button
  Tilknyt en Facebook "Syntes godt om" knap til alle dine produkter sider. De besøgende får mulighed for at Syntes godt om produktet og på den måde poste et link til produktet på deres Facebook væg.
  http://www.magentocommerce.com/magento-connect/facebook-like-button.html

   
 5. Magento Easy Catalog Images
  Vis en oversigt over din underkategorier, med tilknyttede billeder. Billederne uploades direkte til kategorien og modulet har mange indstillinger muligheder.
  http://www.magentocommerce.com/magento-connect/magento-easy-catalog-images.html

   
 6. Simplistic Zopim Live Chat
  Chat med dine kunder i real-time. God kundeservice og et godt alternativ til f.eks. telefonsupport. Det kræver dog at du er klar foran computeren, når kunderne vil chatte. Modulet og en Zopim konto er gratis.
  http://www.magentocommerce.com/magento-connect/zopim-live-chat-7949.html

   
 7. BankPayment
  Giver en kunderne mulighed for at vælge bankbetaling og derved få præsenteres oplysninger om den konto de skal indbetale til. Modulet tilbyder også integration i faktura og ordrebekræftigelse.
  http://www.magentocommerce.com/magento-connect/bankpayment.html

   
 8. Vertical Navigation with CSS Classes
  Modulet udvider Magento's visning af kategorier på, bl.a. ved visning af flere niveauer og giver dig flere indstillings muligheder i administrationen.
  http://www.magentocommerce.com/magento-connect/vertical-navigation-with-css-classes.html

   
 9. Magento Easy Lightbox
  Simpel implementering af LightBox til visning af produktbilleder. Billederne bliver vist i en overlay-boks, med mulighed for at klikke videre til næste billede. En rigtig godt måde at vise forstørrede billeder på.
  http://www.magentocommerce.com/magento-connect/magento-easy-lightbox.html

   
 10. Blog - Community Edition by aheadWorks
  Et af de få (hvis ikke eneste) gratis og gode BLOG-moduler til Magento. At blogge er både godt for SEO, samt at give dine kunder informationer om evt. nye produkter.
  http://www.magentocommerce.com/magento-connect/aheadWorks/extension/1516/blog-extension-by-aheadworks

   
 11. Auto Shipping Pro
  Vis leveringsomkostninger allerede i indkøbskurven.
  http://www.magentocommerce.com/magento-connect/magento-auto-shipping-9026.html
mortenjakobsens billede

Certificeret Magento udvikler og ejer af Kommerce der laver e-handelsløsninger i Magento - kommerce.dk

Kommentarer til denne artikel

Søren Hansen
Onsdag, september 26, 2012 - 10:51
Hej
Findes der et modul, hvor kunderne kan tilmelde sig afbetalings ordning? Jeg har samarbejdsaftale med Dan aktiv.
mortenjakobsens billede
Morten Jakobsen
Onsdag, september 26, 2012 - 10:54
Hej Søren,

Jeg ved at Klarna tilbyder noget i den retning og de har også et Magento modul. Har ingen erfaring med Dan Aktiv.
Thomas Olsson
Onsdag, november 7, 2012 - 15:05
Hej Morten,
Jeg er på jagt efter Facebook Like Button og via dit link blevet opmærksom på en masse forskellige slags på connect - bla. moduler der i samme feature har Twitter - Google +1 osv.
Første spørgsmål: Er der andre end den ene som du linker til som du ville kunne anbefale?
Nummer 2: Kører pt. Mag. v. 1.4.1.0 og kan se en masse moduler er released til f.eks. 1.4, 1.4.1.1, 1.4.2, 1.5 osv. Da jeg har en version som ikke er nævnt (så at sige sprunget over), bør man så holde sig væk og derfor opgradere Magento versionen først?
Håber det giver mening...
mortenjakobsens billede
Morten Jakobsen
Onsdag, november 7, 2012 - 15:31
Hej Thomas,

Nej, jeg har desværre ikke erfaringer med andre Facebook Like moduler, end det nævnte.

Så længe der bare står 1.4 plejer modulet gerne at virke på alle 1.4 versionerne. I mange tilfælde kan du også være heldig at modulet fungerer på f.eks. en 1.5 eller 1.6 selvom det ikke står der. En go' idé er at kigge på kommentar fanen, der skriver brugerne som regelt hvis de har afprøvet det i en version der ikke en angivet.
Søren Hansen
Torsdag, januar 31, 2013 - 08:44
Jeg er i tvivl om hvordan Custom tabs og additinoal CMS tabs skal opsættes. I dette modul http://www.magentocommerce.com/magento-connect/magento-easytabs.html. Det som jeg icustom tabs og additional CMS tabs er i tvivl om er (Show value of product attribute with following identifier). Kan jeg f.eks. lave sider i CMS, f.eks. kontakt siden, en side med manualer eller FAQ, der specifikt er gælende for det enkelte produkt? Kan du evt. henvise til webshop, der anvender dette modul?
mortenjakobsens billede
Morten Jakobsen
Torsdag, januar 31, 2013 - 09:31
Hej Søren,

Custom tabs felterne bruges til at inkludere valgfrie felter (egenskaber) fra det enkelte produkt. Her indtaster du egenskabskoden for det felt du ønsker at inkludere, f.eks. short_description for feltet "Kort beskrivelse". Du kan se en oversigt over felterne under Katalog -> Produktegenskaber -> Egenskaber.

Additional CMS tabs felterne bruges til at inkludere en Statisk blok og her indtaster du blot Identifikator navnet som du kan se under CMS -> Statiske blokke. Dette er generelt for alle produkter.

Dvs. har du brug for at oprette en tab der er specifik for det enkelte produkt, skal du benytte Custom tabs og oprette en ny Egenskab eller anvende en eksisterende. Har du derimod behov for at oprette en tab, som skal vise det samme indhold på alle produkter, skal du anvende Additional CMS tabs og oprette en Statisk blok.

Håber det gav klarhed.
Søren Hansen
Torsdag, januar 31, 2013 - 11:26
Hej Morten

Tak fordi du tog dig tid til at besvare mine spørgsmål. Det var det, der skulle til for at hjælpe mig videre.